Skandinaviska kvalitetssandaler från Ecco

Sandaler

Företaget ECCO är från början danskt och har över 50 års erfarenhet av att tillverka skor. Det var år 1963 som dansken Karl Toosbuy, skolad inom skotillverkning, lyckades starta ett eget företag. Filosofin för skotillverkningen hos Ecco är skandinavisk form kombinerat med funktion. De flesta som provat ett par ECCO-skor kan nog hålla med om att Karl Toosbuy har lyckats med sin vision, som genomsyrar ECCO:s skotillverkning än idag.

Speciellt för ECCO är också att företaget äger egna garverier, vilket ytterligare borgar för god kvalitet eftersom man då har kontroll på materialet till skorna och tillverkningen genom hela kedjan.

ECCO säljer skor i över 3000 butiker i hela världen i dag, köpa ecco sandaler här. I utbudet finns skor för alla årstider samt vardag och fest.

Sandaler

Inom ECCOs sortiment finns en mängd bekväma sandaler av hög kvalitet. Det finns både vardagssandaler som passar för långa sköna promenader på stranden eller genom naturen, samt mer sportiga sandaler för aktiva sommarsemesterfirare. Söker man skor som fungerar både till kjol och till sommarfesten finns dessa också hos Ecco.

Vandringssandaler

För den som ska ut på en längre vandring eller helt enkelt promenerar mycket finns vandringssandaler med hög komfort. Dessa är lätta, mjuka för att inte skava under lång tid i rörelse, och har lite grövre sula med bra grepp för att klara både natur- och asfaltsäventyr. Band och detaljer är ofta ganska breda för att ge bra stöd och sitta väl.

Sandalerna är ofta försedda med kardborreband istället för metallspännen för att de ska kunna fästas precis så löst eller hårt som man önskar på fötterna.

Sportsandaler

Sportsandalerna liknar vandringssandalerna men finns i lite nättare utförande med tunnare band. Även dessa skor är försedda med starka och smidiga kardborreband som möjliggör perfekt passning på foten för en aktiv tillvaro.

Damsandaler

För lite festligare tillfällen när man inte ska ut och vandra eller sporta finns lite mer eleganta damsandaler med utsida av skinn men insida i bekvämt textilfoder. Spännen i metall utgör vackra detaljer och sandalerna finns i många färger, även t.ex. silver för lite extra festkänsla, eller med elegant men bekväm kilklack.

Sandaletter

Slutligen finns även ”riktiga” festskor med lite högre klack. Med ett par smäckra ECCO-sandaletter på fötterna förhöjer man vilken outfit som helst och orkar dessutom dansa hela natten igenom eftersom även sandaletterna med klack är gjorda med bekvämlighet som ledord.

ECCOs skor är riktigt prisvärda, oavsett vilken modell man väljer och de kommer att bli en bekväm följeslagare i många år framöver.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *