Clone a Willy, snoppavgjutning

condoms

Med Clone a Willy kan man gjuta en exakt kopia av snoppen. Den är mycket enkel att tillverka och kopian blir faktiskt väldigt lik originalet. Man börjar med att göra en avgjutning i själva formmassan. När detta är gjort häller man i gummiblandningen i formen och vibratorn som medföljer fäster man därefter. Efter cirka 24 timmar kan man se varje ådra och kurva från originalet på denna perfekta avgjutning. Clone a Willy ger faktiskt massor med möjligheter – titta här. Man behöver inte ha sex med alla som avgudar dig utan ge bort en kopia av din snopp och de kan fantisera sig bort. Be dem använda glidmedel bara.

Kan det vara så att man inte är lika uthållig som i yngre år? Då kan man helt enkelt använda Clone a Willykopian som ett substitut för originalet. Man kanske är mycket välutrustad, då kan man sälja kopior på nätet eller rent av auktionera ut kopior och tjäna pengar. Vem vet, man kanske blir rik på kuppen.

Varför inte låta partnern äta upp favoritorganet? Först gör man helt enkelt en avgjutning av penis i formmassan, därefter häller man i en chokladblandning i formen i stället för gummiblandningen. Se till att det stelnar och sedan har man en perfekt avgjutning av organet i choklad. Mumsigare blir det inte.

Den så kallade avgjutningsformen är inga problem att använda flera gånger och man kan göra olika typer så som gummi, choklad eller varför inte tvål. Eller varför inte sätta i en magnet på baksidan och sätta upp på kylskåpet.

Close a Pussy finns givetvis också då man kanske vill avgjuta kvinnans bästa organ.

När man blandar pulvret rekommenderas vatten som är kroppstempererat alltså runt 37 grader celsius. Om man gör en avgjutning av penis bör man självklart se till att den är ordentligt hård innan man startar själva avgjutningsprocessen för bästa resultat. Det kan vara en fördel om man är två då man ska göra själva avgjutningen.

Detta kan helt klart vara en kul överraskning att ge bort till sin käraste på alla hjärtans dag eller liknande, eller är maken bortrest ofta så be honom att göra en avgjutning så man kan njuta av honom trots att han är bortrest. Har man en väldigt god vän man kanske vill skoja med kan det verkligen vara en kul grej att ge bort i present, men då ska man nog känna varandra så passa bra att man att presenten går hem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *