Beställ inkontinenstrosor online

äldre par

Inkontinens är ett problem som många lider av. Ofta känner man sig väldigt ensamma om det och berättar inte för någon. Det har ofta att göra med att man skäms. Man ska dock veta att man inte är ensam och det finns många hjälpmedel för de som lider av inkontinens. Dessa hjälpmedel gör ditt liv bättre och enklare och du riskerar inte läckage på samma sätt. Många kvinnor har problem med inkontinens efter en graviditet. Man kan även ha det innan och det är vanligt även på ålderns höst. Ofta blir inkontinensen värre när man är stressad och om man är rädd för att det ska komma är det dessvärre större chans att det faktiskt händer. Därför kan man få mindre problem när man till exempel använder sig av inkontinenstrosor.

De inkontinenstrosor du hittar online är snygga och bekväma. Det syns inte att de är inkontinenstrosor samtidigt som de kan hålla upp till 75 milliliter. De läcker inte och klarar därmed av en liten kissolycka eller två utan problem. När du beställer inkontinenstrosor kan du känna dig trygg med att det inte kommer att läcka. Därför kommer du att kunna klara av ditt dagliga liv på ett annat sätt och det kan även leda till att du får mindre besvär med inkontinens. De är tillverkade av tyg som ser till att det inte blir något läckage samtidigt som det låter din hud andas. De ser inte heller klumpiga ut och ingen kan se utanpå att det är denna typ av underkläder.

Ingen behöver därför veta om ditt problem. De underkläder du hittar på dryandcool.se kan återanvändas igen och igen. De tvättas i 60 grader och du kan antingen träffa dem separat eller med andra kläder. Det går att torktumla trosorna, men för att de bäst ska behålla sin passform bör du låta bli att torktumla dem. När du har inkontinensproblem är detta en bra lösning för att få ditt liv under kontroll igen. Du kommer aldrig att lukta kiss och ingen kommer att se på dig att du har inkontinensproblem. Samtidigt är underkläderna snygga och bekväma och du kan använda dem under alla typer av kläder. Det finns någonting för alla och om olyckan är framme är det ingen större fara skedd. Du kommer att känna dig helt torr hela tiden vilket gör att du kommer att få mer självförtroende och på så sätt ta dig ännu bekvämare fram i vardagen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *