Bara fördelar med e-cigg

E cigarett

De flesta är väl medvetna om att det är dåligt att röka och att det är skadligt för hälsan och för omgivningen. Trots detta finns det otroligt många rökare i Sverige. Att börja röka är sällan ett genomtänkt beslut medan det ofta är ett genomtänkt beslut att sluta röka. Dessvärre är det bra mycket enklare att börja röka än det är att sluta. Detta är givetvis ett problem och man kan konstatera att hälften av alla de som röker idag egentligen skulle vilja sluta. Det krävs dock otroligt mycket viljekraft och disciplin för att man bara ska kunna fimpa. Det är väldigt få som klarar av det och det innebär istället att man testar på mängder med olika sluta röka produkter som fungerar för en del människor, samtidigt som de fungerar sämre för andra.

Man måste vilja sluta röka för att lyckas. Det finns samtidigt människor som tycker om att röka samtidigt som de vet att det är dåligt för dem. De skulle sannolikt vilja sluta med allt det skadliga som faktiskt finns i cigaretter men istället fortfarande kunna njuta av det som de tycker är bra med cigg. Att röka är socialt och lugnande för många.

Det finns dock en lösning för dig som har problem med att sluta röka, det innebär dock inte att du måste ge upp vanan helt. Om du köper ett startpaket för e-cigaretter från xsmoke kan du bryta din ovana och gå mot ett hälsosammare liv redan idag. När man röker e-cigg röker man indirekt bara vattenånga. Du säger hejdå till allt det giftiga som finns i tobak och kommer endast få in nikotinet i kroppen. Det innebär att du inte kommer att få abstinens när du byter till e-cigaretter. Det är just abstinensen som gör att många anser det vara helt omöjligt att sluta.

Det är dock långt ifrån omöjligt och med e-cigaretter kan du stegvis dra ned på nikotinhalten i din e-juice. På så sätt kan du även bli helt nikotin fri utan att det innebär någon större ansträngning för dig. Du slipper utsätta dina nära och kära för passiv rökning och det finns mängder med smaker för dig att välja mellan. Du kan från och med nu röka melon, hallon, choklad eller vanlig tobaksmak. Det finns hundratals smaker att välja mellan. Det är även mer ekonomiskt med e-cigg än det är med vanliga cigaretter. Därav kan du även spara pengar på att byta till e-cigg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *